Tjarå åttan

Idag hände något som fick mig att vilja åka raka vägen till flygplatsen, lämna slottet på Cordrey Drive och åka raka vägen hem till Sverige.
 
Samtidigt som jag fick kontraktet hemskickat fick jag också en lapp där jag skulle fylla i tröjnummer. Tröjnumret är viktigt för mig. Jag fick välja tre nummer, därför tog jag två med symbolisk laddning och en ett utfyllnadsnummer. Mitt första val var som ni kanske förstår åttan. Jag valde åttan dels för att åttan är evighetens tecken och eftersom jag har skrivit "showen dör aldrig" på baksidan av min mask så tyckte jag det passade bra. Andra anledning är att mina två favoriter glider/gled runt med tröja nummer åtta (kom och hata om ni törs).
 
Mitt andra val var 27. De flesta av er läsare behöver ingen närmare beskrivning. Tröja nummer 27 är egentligen Ivan Turinas, AIKs målvakt som spelade för fansen, med brutna fingrar om så behövdes, men som tragiskt nog gick bort för tidigt. Vila i frid, Ivan.
 
Mitt tredje och sista val var alltså tröja nummer 33. Ingen större symboliskt betydelse mer än att jag spelade med 33an i SDE (magiskt år) och att mitt personnummer slutar med 33. Så idag när tränaren ropade upp numret så fattade man ju att det skulle bli den betydelselösa trettiotrean som man skulle va tvungen att dras med i ett helt år. Och mycket riktigt. Satt i omklädningsrummet och försökte se på det positivt. Smackar man ihop treorna bildar det ju (med lite fantasi) en åtta. Så vi kör på det. Showen dör aldrig. Åttan dör aldrig.
 
Han dock inte deppa för länge för några minuter senare fick jag träffa största legenden hittills i USA. Precis innan vi ska gå ut på isen kommer 13-åriga (lika svårt som jag har för DE eller DEM har jag för åldrar. Kan alltså inte urskilja om en person är 4 eller 10 år. Helt omöljligt.Men vi drar till med 13 för åldern är inte så viktigt i det här sammanhanget) Mike (kommer ej ihåg namnet,men vi säger Mike) in i omklädningsrummet med sin pappa. Mike är lite lätt överviktig och har såna där glasögon som man kan trycka fram glasen så att dom står rätt ut (vilket han såklart hade gjort). Jag lägger ingen värdering i hans utseende, men det är en ganska viktig detalj när ni ser situationen framför er. Tränaren presenterar Mike som ett stort Gulls-fan som har gått på alla matcher de senaste säsongerna. Man ser på Mike att det egentligen hade räckt för honom att bara stå i omklädningsrummet och hans dag skulle ha varit "gjord", men pappan puttar på Mike och frågar om det inte är något mer han vill fråga. Mike skruvar lite på sig innan han tillslut kliver ut i mitten av omklädningsrummet och med en darrig röst frågar tränaren: "Om jag gör alla mina läxor, går på alla lektioner och om jag bara har max har ETT C i betyg, skulle jag kunna få vara materialare på en av era matcher under säsongen?". 
 
Vilken jävla mordvinnare, Mike. Vissa ungar hade förmodligen velat ha massa pengar, en ny dator eller ett nytt TV-spel. Mikes morot till att kriga till sig bra betyg i skolan var att få vara materialare en match med San Diego Gulls. Blir ju fan rörd. Som sagt,vilken jävla vinnare.
 
Annars är det rätt lugnt. Mitt uppe i traning camp och det är inte n-å-d-i-g-t. Skulle egentligen till casinot idag med några i laget, men efter 1.5h löpning i San Diego-luften var man inte lika taggad. Sparade förmodligen lite pengar också (moget va, morsis?). Det fick bli lite TV-spel och cola istället. En vinnande koncept som aldrig sviker.
 
Idag käkade Felix hos oss och som vanligt när WSHLs längsta back kommer på besök så blir det satsig middag med glass och Marabou till efterrätt. Får bjuda över Felix oftare!
 
Glömde "Veckans citat" förra veckan,men ger er det idag istället. Lilla Erik ska i veckan spela match med klubbens tjejlag som behövde en målvakt. Efter att Micheal hånat honom för det var han inte lika taggad längre så för att peppa honom sa Sal "Det är perfekt ju, då kan du ragga upp dom i omklädningsrummet efteråt och bjuda ut dom på middag!" varpå femåriga Erik direkt svarar:
 
"Det var precis det jag hade tänkt göra! Sen bli kär."
 
Imorgon är vi träningslediga så då lär det förmodligen bli en dag på stranden. Hörs!
 
/33an
 

Kommentarer
Postat av: linus

Hhahha asså det finns ju bara tre ord "Mike for president"! Vilken jävla legendar!

Svar: Haha jag vet,jag vet!!
Erik Eidissen

2013-09-13 @ 11:46:16
Postat av: Morbrodern

Micke vilken lirare hann du ta en bild på han?

Svar: Haha hann tänka tanken,men det var inte läge att börja fota honom när han tillslut tar mod till sig och börjar prata inför alla...
Erik Eidissen

2013-09-13 @ 20:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0