Höst-pepp

Imorgon är det halloween. Hemma i Sverige är man lagom laddad när det är dags för halloween... Lite mysigt, men inget man går och längtar efter. I USA däremot så är halloween inget man snackar bort. Alla satsar som fan på dekorationer och utstyrslar och imorgon är allt som inte har med halloween att göra oviktigt.
20-åriga Drew har gått och snackat i en vecka om hur laddad han är på bus eller godis. Så imorgon ska vi dra på oss maskerna och glida runt i området och fylla korgarna!

Lill-Erik är också laddad för halloween, men tycker samtidigt att det är lite läskigt. Därför har vi gjort en lek (4000 storebrors-poäng till mig) som går ut på att man inte ska tända lamporna när man går in i ett rum. Allt för att träna sig inför halloween. Ska man gå in i garaget får man använda mobilen som lampa och när det är dags att mata hästarna tar jag och Erik den hästen som står i den mörkaste hagen. osv. Nu har vi tränat såhär i en vecka så imorgon kommer ingenting att kunna skrämma mig och lill-Erik ("The more you sweat in practise, the less you bleed in battle")

Tänkte avsluta det här korta inlägget med att tipsa om en hemsida för er i det svenska höstmörkret, har följt den här sidan i cirka ett år och det levererar alltid och får en på lite bättre humör varje gång. Sidan heter 1000awesomethings.com. Som man hör på namnet så listar dom 1000 saker som är magiska på sitt sätt. Alltså små saker i vardagen som egentligen inte är speciellt spännande, men som ändå gör livet bättre. Lycka i vardagen helt enkelt, här är några exempel.

#674 "When your laptop or cellphone is just about to die, but you manange to run and plug it in before it completley shot down."

#669 "Vacuuming a dirty carpet and hearing all the tiny rocks going thru the hoes."

#690 "when the person scratching your back, finds that one really itchy spot."


1000awesomethings.com alltså, AWESOME!

/#27


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0