Huntington Beach

Det som är bra med att spela en vintersport är att säsongen börjar på hösten. När alla andras livsgnista börjar dippa lite, det blir lite mörkare och lite gråare. Då börjar det roliga. En annan sak är också att  söndagsångest aldrig riktigt hinner dit eftersom måndag betyder träningsledigt och träningsledigt betyder oftast att man är tvungen att hitta på något för att inte känna sig misslyckad.
 
Därför drog idag till Huntington Beach för att bättra på lagsammanhållning och spela lite volleyboll (Apropå volleyboll så tar jag alltid varje tillfälle att påminna alla om att 9A gick fyra år på Södervikskolan utan att förlora en enda volleybollturnering. Förlorade vi ens ett enda set?).  Och eftersom jag fortfarande sitter inne med en gripande jävla skrivkramp så passar det perfekt att slänga iväg två (rätt dåliga) bilder från dagen.
 
 
 
 
 
Annars har det inte hänt så mycket. Avslutade vår "main camp" vilket betyder att de spelare som finns kvar i truppen är de som ska få showen att rulla i vinter. Spontant känns det som ni kommer få läsa om färre förluster den här vintern. Nu jinxade jag väl förmodligen bort den här säsongen också, men det gjorde iochförsig tränaren redan igår på vårt första lagmöte... 
 
"Den tredje Oktober har vi hemmapremiär mot Fresno (förra årets divisionsvinnare). Det kommer bli en svår match, men med tanke på vilket lag vi har iår är det enda vi behöver oroa oss över är vilka vi möter när vi vunnit vår division". 
 
/#27
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0