Gästblogg från Gunilla

Här kommer en rapport från familjen Eidissen som är i Califonien för att hälsa på Erik.
Jag har aldrig haft någon längtan till USA,  jag måste säga att Califonien är klart över förväntan..Fin natur och härligt väder, som förövrigt är bättre än normalt för denna årstid. 
Vi startade 3 nätter i Los Angeles.Hotellet låg på Sunset Boulevard Hollywood,  alltså mitt i smeten.Vi var och såg Hollywoodskylten på nära håll.Skylten var ju inte så märkvärdig men den satt uppe i ett berglanskap som påminde om vilda västen.Torr ökensand, kaktusar och en ranch som låg i en dal, där hästar gick i sin hage med cowboysadeln på sig.Det var även varning för Skallerormar
Vi åkte upp i berget där alla kändisar bor och kikade.Otrolig mäktigt med smala slingrande vägar kantat av palmer, kaktusar och citrusträd.
Dag 2 åkte vi genom Beverly Hill och Santa Monica för att tillbringa dagen på Malibubeach. Där var det vit jättefin sand och vacker natur.Jag kan tänka mig att det var drygt 20 grader vilket betyder att Amerikanarna inte går till stranden ,utan det var vi och surfarna.
Sista kvällen i LA åkte vi till Ontario för att träffa Erik för första gången på 5 månader.Otroligt härlig känsla!! Han var där för att spela match mot Ontario Avalanch.Det vart en spännande match som avgjordes på straffar,  6-5 till Ontario. 
Vi tog sen med oss Erik till Los Angeles för att kunna spendera så mycket tid som möjligt med honom.Nu är vi i Carlsbad och har hunnit träffa Eriks värdfamilj. Vi har våndats en hel del inför detta möte eftersom vi är så dåliga på engelska.Men det vart ett skönt och avslappnat möte där vi fick klart godkänd på hur vi uppförde oss;-)
Vi har tillbringat mest tid på beacher och njutit av solen och suttit och tittat på dom höga vågorna där surfarna håller till.Helgen  kommer vi tillbringa med Eriks värdfamilj. Erik har matcher vi ska titta på och på söndag är det Superbowlfest hemma hos famijen i Escondido. 
Detta inlägg är förs och främst riktat till släkten där hemma.Vill även passa på att tacka våra hundvakter, farmor och familjen Kostenniemi.
Vi har det toppen här i Califonien! 
Alla hälsar!
Ha det bra där hemma! 
 
/Gunilla
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Limpan

Kung Nillan! Hoppas ni har en fortsatt trevlig vistelse! :)

2014-01-28 @ 22:55:56
Postat av: Britt Andersson

Kul att ni har det bra. Idag har vi spelat rummy, med Leo i knät. Allt är bra hemma, kallt o blåsigt, passa på o njut av semestern. Kram farmor/Britt

2014-01-29 @ 16:17:17
Postat av: Brodern

Jag blir avundsjuk, inte på umjänget med värd familjen men resten verkar härligt. Skicka några bilder så vi får se hur ni ser ut med lite palmer i bakgrunden.

2014-01-29 @ 17:36:26
Postat av: Arne Mahooney

Vilket skönt blogginlägg Gunilla!!
Hälsa Matte och ha det så bra.

2014-01-30 @ 08:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0